Hatékony és nyomonkövethető gépkarbantartás a modern kor igényeire szabva

Fedezze fel az új CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszert, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a gépek karbantartását és ellenőrzését. A rendszer segítségével a karbantartást végző személy könnyedén elvégezheti az előírt feladatokat, és pontos nyomonkövetést tarthat a végrehajtott tevékenységekről.

Az OSM készülék használatával a karbantartást végző személy egyszerűen leolvashatja a gépre helyezett NFC korongot vagy beolvashatja a QR kódot. A rendszer azonnal megjeleníti az összes ellenőrzési és karbantartási feladatot, amelyeket el kell végezni a gépen. A személy könnyedén visszaigazolhatja a végrehajtott feladatokat a rendszerben.

Az OSM készülék kijelzőjén az alkalmazott aláírásával igazolhatja, hogy ő volt az, aki elvégezte az időszakos karbantartási feladatot. Ez a digitális aláírás lehetővé teszi az egyszerű és megbízható azonosítást, így nincs szükség papíralapú dokumentációra.

A rendszerbe feltölthetők a végrehajtási leírások, műszaki rajzok és egyéb útmutatók, amelyek segítségével a karbantartók könnyedén hozzáférhetnek a szükséges információkhoz a karbantartáshoz. Ez jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot és minimalizálja az emberi hibák lehetőségét.

A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer egy felhőalapú webes felületen keresztül nyújt teljes körű nyomonkövetést. Nyomon követheti az adott gépek teljes előéletét, beleértve a szervizelést és a karbantartási ciklusokat. Részletes információk állnak rendelkezésre a végrehajtókról, beleértve a nevüket és az elvégzett feladatokat. A rendszer rögzíti, hogy milyen alkatrészeket cseréltek ki, és meghatározza az adott karbantartási feladat végrehajtásához szükséges időt is.

A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer előnyei közé tartozik a hatékonyabb karbantartás, az idő megtakarítása és a nyomon követhetőség javítása. Ne hagyja, hogy a gépek karbantartása továbbra is problémát okozzon! Engedje, hogy az CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer gondoskodjon a hatékony és pontos karbantartásról!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.