Ismerje meg, hogyan értékelik a Vagyonőrök, a CheckingSystem, Portai OSM rendszerét.

Fedezze fel a CheckingSystem Portai OSM rendszerének előnyeit! A vagyonőrök számos pozitív tapasztalatot osztottak meg rólunk, amiért értékeljük rendszerünket és az adminisztratív munkafolyamatok hatékonyságát. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért választják a CheckingSystem Portai OSM rendszerét és milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a felhasználók.

Az adminisztratív feladatok jelentős része egyszerűen elvégezhető a Portai OSM rendszerén keresztül, ami azt eredményezi, hogy a vagyonőrök munkájuk harmadával kevesebb időt töltenek adminisztrációval. A korábban olvashatatlan kézírással készült jegyzőkönyvek, valamint a helyesírási hibák sem jelentenek többé problémát, amelyek korábban gyakran kellemetlenségekhez vezettek.

A Portai OSM rendszer segítségével a vagyonőrök egyszerűen diktálhatják az észrevételeiket és az események leírását, valamint fotókkal is igazolhatják a végrehajtott ellenőrzési feladataikat. Ezáltal gyorsan és hatékonyan dokumentálhatják a tevékenységeiket, és bizonyítékokat rögzíthetnek.

Az újonnan csatlakozó kollégák számára az első időszakban rengeteg információval és feladattal kell megküzdeniük, különösen az őrzött objektumok jellemzőit illetően. Ezeket a részleteket a szakmai képzés során nem mindig tudják elsajátítani. A CheckingSystem Portai OSM rendszere segíti az új kollégákat az ellenőrzési és dokumentálási folyamatok során, különös figyelmet fordítva az adott terület specifikus igényeire. Nem egy sablon rendszerről van szó, hanem egy testre szabott megoldásról, amely végigkíséri az új kollégákat a feladatok elvégzése során. Ennek eredményeként az új kollégák sikeresen végrehajtják a feladataikat, és nem maradnak ki lényeges információk.

A CheckingSystem Portai OSM rendszerét könnyedén elsajátíthatja az idősebb korosztály is, mivel rendkívül egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A rendszer folyamatosan kíséri és segíti a felhasználókat a feladatok végrehajtása közben, így könnyen megtanulható és használható.

A CheckingSystem Portai OSM rendszerének használata valós előnyöket nyújt a vagyonőröknek. Az adminisztratív munka csökkentése, a dokumentáció egyszerűsítése és a specifikus igényekre szabott feladatlisták segítségével a rendszerünk hatékonyabbá és pontosabbá teszi a vagyonőri tevékenységet. Bízzon a CheckingSystem Portai OSM rendszerében, hogy optimalizálja a munkafolyamatait és javítsa a hatékonyságot!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.