Innováció a gyártásban és minőségellenőrzésben

Fedezze fel a CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszerének lehetőségeit a gyártásban és a minőségellenőrzésben! Az OSM egy innovatív és hatékony megoldás, amely lehetővé teszi a termékek gyártásának és minőségellenőrzésének hatékonyabb és pontosabb végrehajtását.

A CheckingSystem OSM rendszer lehetővé teszi, hogy feltöltsön és rögzítsen a gyártott termékek szabványos méreteket, valamint pdf formátumú ellenőrzési leírásokat és műszaki rajzokat a feladatokhoz. Ez biztosítja, hogy az ellenőrzés során mindig elérhető legyen a szükséges dokumentáció.

Az ellenőrzést végző személyek számára a CheckingSystem OSM rendszer lehetőséget nyújt a mért adatok rögzítésére, valamint a megfelelőség jelölésére. Emellett könnyedén készíthetnek fényképes dokumentációt és hozzáadhatnak megjegyzéseket. Az eszköz aláírással igazolja, hogy az adott személy végezte el a termék ellenőrzését, ami tovább növeli az adatok megbízhatóságát és nyomon követhetőségét.

A CheckingSystem OSM felhőalapú webes felülete részletes képet nyújt a rögzített adatokról. Egyetlen felületen láthatja az összes adatot, és szűrheti azokat termékcsoportok, megfelelőség szerint vagy akár az ellenőrzést végző munkavállalók szerint. Ez a funkcionalitás lehetővé teszi a könnyű kimutatások készítését és az adatok hatékony gyűjtését.

A CheckingSystem OSM rendszer fő előnyei:

  • Pontos és megbízható adatrögzítés a gyártásban és a minőségellenőrzésben.
  • Teljes körű dokumentáció a gyártott termékekről.
  • Nyomon követhetőség és felelősségi rendszer a végrehajtott ellenőrzésekhez.
  • Egyszerű hozzáférés az adatokhoz és könnyű szűrési lehetőségek.
  • Kimutatások és adatelemzések készítése a hatékonyság javítása érdekében.

A CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszere segít optimalizálni a gyártási folyamatokat és növelni a minőségellenőrzés hatékonyságát. Ne vesztegesse az időt és erőforrásokat a hagyományos papíralapú rendszerekkel, hanem válassza a CheckingSystemet, és hozza ki a legtöbbet a gyártásból és minőségellenőrzésből!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.