Fokozza a Takarítási Hatékonyságot és Pontosságot: Ismerje meg a CheckingSystem OSM Takarítás Ellenőrző Rendszerét!

Fedezze fel a CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszerének forradalmi lehetőségeit, amelyek teljesen új szintre emelik a takarítást végző személyek és takarító cégek hatékonyságát és eredményességét!

A CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszere a takarítást végző alkalmazottaknak valódi segítséget nyújt a mindennapi feladatok végrehajtásában. A rendszer állandóan figyeli és nyomon követi a takarítók tevékenységét, így az alkalmazottaknak nem kell aggódniuk, hogy elfelejtenek bármilyen feladatot, még a legtávolabbi helységekben sem. Az ellenőrző rendszer folyamatosan tájékoztatja őket a már elvégzett feladatokról, valamint emlékezteti őket a még hátralévő teendőkre az adott helységben.

A rendszer segítségével az alkalmazottak egyszerűen rögzíthetnek megjegyzéseket a feladatokhoz, akár diktálással is. Emellett lehetőségük van fényképek készítésére is, amelyek szolgálhatnak munkájuk igazolására vagy akár sérülések, problémák dokumentálására is, amennyiben ilyeneket tapasztalnak a helyszínen.

A CheckingSystem OSM rendszere jelentős segítséget nyújt az újonnan érkező alkalmazottak betanításában is. Az új munkavállalóknak nem kell fejükben tartaniuk, hogy melyik helységben milyen feladatokat kell elvégezniük. A rendszer mindig velük tart az objektum helységeiben, és az ellenőrző pontok beolvasása vagy lehúzása után értesíti és irányítja őket az adott helységben végrehajtandó feladatokra.

Amikor a munkaterület átadásra kerül, a rendszer lehetővé teszi, hogy az átvevő aláírja a készüléken a munkaterület átvételét. Ez az átadási dokumentum nemcsak az átvételt igazolja, hanem egyben munkalapként is szolgálhat, amely részletes információkat tartalmaz a végrehajtott feladatokról.

A CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszere egy valódi eszköz a takarítást végző személyeknek és takarító cégeknek. A hatékony és pontos feladatvégrehajtás, a könnyű kommunikáció és a dokumentáció lehetősége jelentősen növeli a termelékenységet és a szolgáltatás minőségét. Ne maradjon le a fejlődésről, válassza a CheckingSystem OSM-t, és tegye meg a következő lépést a takarítás terén!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.