Fedezze fel a CheckingSystem OSM rendszerének előnyeit az építési területek vagyonvédelmében!

Az építési területeken a kivitelező cégek és a vagyonvédelmi szolgáltatók számára kulcsfontosságú a hatékony kommunikáció, az átadás-átvétel folyamatának pontos dokumentálása és az értékes építőanyagok, gépek és szerszámok nyomon követése. Az OSM rendszer megoldást kínál ezekre a kihívásokra, lehetővé téve a digitális jegyzőkönyvek készítését, az eszközök leltárának nyomon követését és az építési területeken történt változások dokumentálását.

Az OSM rendszer elsődleges előnye az, hogy lehetőséget biztosít a terület átadás-átvételének digitális jegyzőkönyvezésére. A kivitelező és a vagyonvédelmi szolgáltató közvetlenül az OSM eszközön keresztül írhatja alá a jegyzőkönyvet, ami hiteles és jogilag elfogadható dokumentumot eredményez. Ez jelentősen felgyorsítja és egyszerűsíti az átadás-átvételi folyamatot, valamint minimalizálja a papírmunkát.

Az OSM rendszer lehetővé teszi az építőanyagok, gépek és szerszámok pontos nyomon követését. A rendszerben leltárt készíthetünk az építőanyag készletekről, és dokumentálhatjuk fotókkal azok darabszámát, elhelyezkedését és állapotát. Ez segít elkerülni a lopásokat és az eszközök elvesztését, valamint optimalizálni a készletkezelést és a beszerzéseket.

A CheckingSystem OSM rendszere lehetőséget nyújt az építési területen történt változások nyomon követésére és bizonyítékainak rögzítésére. Az OSM eszközön dokumentálhatóak az időpontok, így könnyedén nyomon követhető, hogy mikor és milyen változások történtek az építési területen. Ez nagyban segíti az esetleges viták vagy problémák megoldását, valamint növeli a felelősségtudatot az építési területen dolgozók között.

Az OSM rendszer továbbá lehetőséget biztosít az építőanyagok beszállításainak ellenőrzésére és dokumentálására. Regisztrálhatjuk az érkező szállítmányokat, rögzíthetjük a szállítási okmányokat és fotókat készíthetünk a be- és kiszállított termékekről. Ez segít az átláthatóság és az ellenőrizhetőség növelésében, valamint a minőségellenőrzés fokozásában.

Végezetül, a CheckingSystem OSM rendszere biztonságos és megbízható módot kínál az építési területek vagyonvédelmére. Az OSM rendszer által generált dokumentumok jogilag érvényesek, és biztosítják a felelősségi viszonyok világos meghatározását. Ezenkívül a rendszerben rögzített adatok könnyen hozzáférhetők és könnyen kereshetők, ezáltal optimalizálva az információk kezelését és a válaszadást az esetleges kérdésekre.

A CheckingSystem OSM rendszere hatékony megoldást nyújt az építési területek vagyonvédelmére, lehetővé téve a digitális jegyzőkönyvezést, az eszközök nyomon követését, a változások dokumentálását és az átlátható beszállítások ellenőrzését. Csökkentse a biztonsági kockázatokat és maximalizálja a hatékonyságot az OSM rendszerrel!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.