Az Innovatív Rakodást Ellenőrző Rendszer

Fedezze fel a CheckingSystem OSM rendszerének előnyeit a rakodás ellenőrzése terén! A CheckingSystem OSM egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a raklapok azonosítóinak gyors és hatékony beolvasását, legyen szó vonalkódokról vagy QR kódokról. Emellett lehetőség van fotók készítésére is, amelyek segítségével rögzíthetőek a raklapon lévő termékek sértetlensége és állapota.

A CheckingSystem OSM rendszerével könnyedén jegyzőkönyvet készíthet a helyszínen talált sérült termékekről. A sérülésekhez fotók is csatolhatók, amelyek további bizonyítékként szolgálnak. Az érintett személyek a digitális jegyzőkönyvet az eszközön történő aláírásukkal hitelesíthetik.

Az egyedülálló funkciók között található a rakodás folyamatának rögzítése is, amely fontos munkavédelmi szempontból. A rendszer lehetővé teszi az elmozdulás elleni védelem, a munkavédelmi előírások és a rögzítési megoldások dokumentálását és fotózását is. Ezáltal könnyedén nyomon követhető és bizonyítható, hogy a rakodási folyamat megfelelő biztonsággal és megfelelően történt.

A CheckingSystem OSM rendszerének használata jelentősen javítja a rakodási folyamat hatékonyságát és megbízhatóságát. A pontos azonosítás és azonnali dokumentáció lehetővé teszi a problémák gyors és hatékony kezelését, minimalizálva a hibák és a sérülések kockázatát. Ezenkívül a rendszer könnyen integrálható a meglévő informatikai rendszerekbe, és testreszabható az ügyfél specifikus igényei szerint.

Bízza a CheckingSystem OSM rendszerére rakodási folyamatainak ellenőrzését, és élvezze a hatékonyabb és biztonságosabb logisztikai folyamatok előnyeit!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.