Optimalizálja a Társasház Üzemeltetést a CheckingSystem OSM Rendszerrel.

Fedezze fel a CheckingSystem OSM rendszer által nyújtott lehetőségeket a társasházak üzemeltetése terén! Az applikációunkkal könnyedén dokumentálhatja a külsős munkavégzők munkavégzését, ahol bármilyen munkafolyamatot rögzíthet diktálással, fotókkal és aláírással.

Az alkalmazásunk révén egyszerűen nyomon követheti a külsős munkavállalók tevékenységét. A munkaterület átadás és átvétel folyamatát is könnyedén dokumentálhatja, hiszen az applikációban aláírással igazolhatja a munka teljesítését. Ezáltal az üzemeltetők és a társasházak vezetői pontos és megbízható információkat kapnak az elvégzett munkáról.

A CheckingSystem OSM rendszer további előnye, hogy lehetőséget nyújt az állag ellenőrzésre is. Amikor bejárja a társasházat, az applikációban egyszerűen dokumentálhatja az észlelt hibákat és szabályszegéseket. Ezzel megteremtheti a rendszeres karbantartás és javítások hatékonyabb folyamatát, hiszen azonnal rögzítheti és továbbítathatja az információkat az illetékeseknek.

A rendszerünk felhasználóbarát felülete és intuitív kezelése lehetővé teszi, hogy az üzemeltetési feladatokat könnyedén kezelje. Az applikációval a társasházak üzemeltetése hatékonyabbá válik, és a dokumentáció minősége is javul. Ezen kívül, az adatok online tárolása és hozzáférhetősége révén könnyen visszakereshetők és megoszthatók a releváns felekkel.

Ne hagyja, hogy az üzemeltetési feladatok és a dokumentáció terhe nehézzé tegye az életét! A CheckingSystem OSM rendszerrel a társasházak üzemeltetése egyszerűbbé, hatékonyabbá és átláthatóbbá válik. Próbálja ki most, és tapasztalja meg az üzemeltetési folyamatok javulását és a tevékenység dokumentálásának előnyeit!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.