Munkahelyi biztonság forradalma a CheckingSystem OSM-mel: Ellenőrzések és dokumentáció egyszerűsítése

Fedezze fel a CheckingSystem OSM munkavédelmi ellenőrzési rendszerének forradalmi lehetőségeit! Cégünk büszkén mutatja be a legújabb innovációt, amely teljes körű megoldást kínál a munkaterületek ellenőrzéséhez és dokumentálásához. A CheckingSystem OSM mobilalkalmazásával gyorsan és hatékonyan rögzítheti a különböző munkaterületek ellenőrzési szempontjait, és ezáltal jelentősen egyszerűsítheti a munkavédelmi folyamatokat.

Az elsődleges előnye a CheckingSystem OSM-nek az, hogy az ellenőrzést végző személyek előre felvihetik az ellenőrzési szempontokat az alkalmazásba. Ez lehetővé teszi, hogy minden ellenőrzési pontot részletesen dokumentáljanak, és a szabványoknak való megfelelést könnyen ellenőrizhessék. Az alkalmazás lehetővé teszi a személyes visszaigazolást, amelyet a mobil eszközzel végezhetnek el, egyszerűen és gyorsan.

Nem csak szöveges visszaigazolást adhatnak az ellenőrzést végző személyek, hanem a CheckingSystem OSM lehetővé teszi a hangbevitelt is. Az alkalmazás diktálási funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerűen mondja el észrevételeit, amelyek automatikusan szöveges formátumban rögzülnek. Ez jelentősen felgyorsítja a dokumentációs folyamatot, és lehetővé teszi az ellenőrzést végzőknek, hogy sokkal hatékonyabban végezzék munkájukat.

Az alkalmazás továbbá lehetőséget nyújt fényképek készítésére az észrevételekről. Az ellenőrzést végzők egyszerűen rögzíthetnek fényképeket a mobil eszközzel, és ezeket közvetlenül az alkalmazásba töltik fel. Ez nemcsak vizuális bizonyítékot nyújt az esetleges hiányosságokról vagy problémákról, hanem lehetővé teszi a dokumentáció gazdagítását és a részletes elemzést.

A CheckingSystem OSM segítségével a jegyzőkönyvek is elektronikus formában állnak rendelkezésre. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az érintett munkavállalókkal közvetlenül a mobil eszközön írassák alá a jegyzőkönyvet. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem biztosítja, hogy minden fontos dokumentum azonnal elérhet.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.