A CheckingSystem OSM Intelligens Eseményjelentési Megoldás

Fedezze fel a CheckingSystem OSM digitális eseményjelentés készítési lehetőséget – a vagyonőrök hatékony jelentési rendszere!

Az üzleti és biztonsági szektorban mindenekelőtt hatékonyságra és precizitásra van szükség. A CheckingSystem OSM egy innovatív digitális eseményjelentési megoldás, amely lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy gyorsan és egyszerűen dokumentálják az észrevételeiket és incidenseket a terület ellenőrzésekor. Legyen szó viharkárról, műszaki meghibásodásról, rongálásról, vízfolyásról, olajfolyásról vagy füstképződésről, a CheckingSystem OSM mindig ott van, hogy segítsen.

Az idő mindenek előttessé vált, és a CheckingSystem OSM azonnali és digitális jegyzőkönyvet kínál az észlelt eseményekről. A vagyonőrök egyszerűen diktálhatják a fontos információkat a készülékbe, és a rendszer szöveges formában automatikusan rögzíti. Ez a gyors és hatékony folyamat lehetővé teszi a bejelentések gyors elkészítését és megosztását, minimalizálva az adminisztratív terheket.

A fotók készítése és mellékletek hozzáadása is könnyűvé válik a CheckingSystem OSM segítségével. A vagyonőrök a készüléken keresztül fényképeket készíthetnek az észlelt problémákról, amelyeket közvetlenül a jegyzőkönyvbe lehet integrálni. Ez nemcsak a dokumentációt gazdagítja, hanem a résztvevők számára is vizuális bizonyítékot nyújt az eseményekről.

Az aláírások hitelesítése is egyszerűbbé válik a CheckingSystem OSM segítségével. A vagyonőrök a készüléken digitálisan aláírhatják, aláírathatják a jegyzőkönyvet a résztvevők jelenlétében, ezáltal hitelesítve az eseményeket és az észrevételeket. Ez a folyamat megbízhatóságot és jogi érvényességet biztosít az incidensek dokumentálásához.

A CheckingSystem OSM legfontosabb előnyei közé tartozik:

  1. Gyors és hatékony eseményjelentés: Azonnali jegyzőkönyvet készíthet az észrevételeiről és incidenseiről, minimalizálva az adminisztratív terheket.

  2. Fotók és mellékletek hozzáadása: Készítsen fényképeket és csatoljon dokumentumokat közvetlenül a jegyzőkönyvekhez, gazdagítva a dokumentációt és a vizuális bizonyítékot.

  3. Digitális aláírások: Hitelesítse az eseményeket a résztvevők digitális aláírásával, biztosítva a megbízhatóságot és a jogi érvényességet.

A CheckingSystem OSM az iparág vezető vagyonőr vállalkozásoknak kínálja a hatékonyabb és professzionálisabb ellenőrzési lehetőségeket. Fedezze fel a digitális eseményjelentés erejét, és emelje a vagyonőri szolgáltatásait a következő szintre a CheckingSystem OSM-mel!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.