A CheckingSystem OSM Őrjárat Ellenőrző Rendszere: Az Intelligens Megoldás az Objektumok Biztonságért

Ugye Ön is tudja, milyen fontos, az első benyomás?

Fedezd fel a CheckingSystem OSM Őrjárat Ellenőrző Rendszer forradalmi erejét! Ez az innovatív megoldás áttörést hoz a területi biztonságban, és lehetővé teszi, hogy mindenki biztonságban érezze magát az otthonában vagy vállalkozásában.

Az OSM Őrjárat Ellenőrző Rendszer egy intelligens és megbízható eszköz, amely folyamatosan felügyeli és ellenőrzi a kijelölt terület élőerős ellenőrzését, az ellenőrzési feladatok végrehajtását, azok dokumentálását. Legyen szó lakóhelyről, irodáról vagy üzletről, ez a rendszer megfelelő védelmet nyújt a bűncselekmények és a veszélyek megelőzésére.

Az eszköz fejlett programmal rendelkezik, amellyel a felhasználó képesek valós idejű adatokat, képfelvételeket rögzíteni. 

Ezenkívül az eseményeket és az észleléseket rögzíti és tárolja, így bármikor visszamenőlegesen is megtekinthetők az ellenőrzés során rögzített észrevételek.

A Területi Digitális Őrjárat Ellenőrző Rendszer további előnyei közé tartozik:

  1. Rugalmas telepítés és konfiguráció: A rendszer könnyen telepíthető és beállítható a kiválasztott területre. 

  2. Mobil hozzáférés és távoli irányítás: A rendszer bármikor és bárhonnan elérhető a felhőalapú online elérés segítségével. A felhasználó távolról is ellenőrizheti a rendszert.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.