Talicska felügyelő

Checkingsystem - Talicskafelügyelő

Még egy lapáttal...

A Talicskafelügyelő – a magyar piacon egyedülálló – ellenőrző rendszer. A rendszer fejlesztésének célja, hogy a nehezen ellenőrizhető építőipari és földmunkások folyamatos teljesítményét mérje, mindezt egy egyszerű kezelésű, esztétikus és igényes kialakítású kis eszközzel.

Kubikus munkateljesítmény figyelés

Ha egyre többet találkozik az alábbi problémákkal, akkor próbálja ki a Talicskafelügyelőt!

Tudja, hogy mennyit dolgoznak alkalmazottai!

A Talicskafelügyelőt nem véletlenül fejlesztettük. A munkapiaci lehetőségek jelenleg korlátozottak és a minőség sem mindig elfogadható. Sok esetben több mint érdemes megfigyelés alatt tartani a dolgozókat, nem kivétel ez alól a terepmunka sem. A rendszer alapját adó Checkingsystem a legmodernebb technikák– GPRS, GPS, RFID és internet – alkalmazásával képes követni a munkára kiadott talicskák mozgásának idejét és távolságát, ezáltal információt ad a kubikusok tevékenységéről vagy lazsálásáról. A Checkingsystem alkalmazója – 1 évre visszamenőleg a világ bármely pontjáról – online tájékozódhat munkásai teljesítményéről személy, időbeli vagy munkavégzési hely bontásában.

NYOMON KÖVET
DOKUMENTÁL
TÁVOLRÓL ELÉRHETŐ
KÖZPONTOSÍTOTT
Shadow
Slider

Mire jó a Talicskafelügyelő?

Ellenőrzési megoldás

Nyomon követhető, hogy az építésvezető távollétében melyik munkás mikor és mennyit dolgozik valójában. Követhető a pihenő idők és az ebédidő pontos betartása.

Központosított megoldás

Egy központi irodából vagy bármely tetszőleges helyről egy időben és azonnal ellenőrizhető az összes munkás pillanatnyi teljesítménye az összes telephelyen, függetlenül azok földrajzi elhelyezkedéstől.

Dokumentálás

Hatékony és független dokumentációt nyújt a kubikusok munkájára, annak minőségére vonatkozóan, akár 1 évre visszamenőleg.

Kiknek ajánljuk a Talicskafelügyelőt?

Minden olyan cégnek, vállalakozónak, melyek alkalmazottai kézi eszközökkel (lapát, talicska stb) dolgoznak és a folyamatos munkavégzés elvárt, továbbá a munkavégzés helye szétszórt és folyamatosan változó.

Szeretne többet megtudni a Talicskafelügyelőről?

Töltse ki az űrlapot, írja meg kéréseit! 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott információk alapján.

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az űrlapon megadott személyes információk a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően kerülnek eltárolásra és kezelésre.

Válogasson megoldásaink között!

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Talicskafelügyelő

TALICSKAFELÜGYELŐ

Slider