Takarítás kontroll szállodáknak

Digitalizálja szállodája takarítási munkafolyamatait!

Tiszta hotel szobák, biztonság a vendégeknek! Cégünk több mint két évtizede fejleszt és üzemeltet főleg egyedi, iparág-specifikus ellenőrző megoldásokat. A CheckingSystem Kft. szállodai biztonsági megoldását, a COVID-19 pandémia okozta fokozott szállodai higiénia előírások, szabályozások betartatására fejlesztette ki. 

Szolgáltatásunk alkalmas az általános és a fokozott figyelmet igénylő takarítási és fertőtlenítési folyamatok kontrolljára. A rendszer használata biztonságosabbá teszi a szállodák szolgáltatásait igénybe vevők ott tartózkodását.

Az online rendszerben ellenőrizhető, előírható a különböző helyiségek, eszközök takarításának, fertőtlenítésének módja és elvégzése. A rendszer opcionálisan jelezheti a takarítás végeztével az üresedést, így a takarított szobák azonnal, újra kiadhatók.

A szálloda vendégei a szobához tartozó QR kód segítségével ellenőrizthetik az utolsó takarítás időpontját, így növelve ezzel biztonság-érzetüket.

 

szallodai-takaritas-kicsi-jó

Hogyan tudja egyszerűen kontrollálni a takarítási folyamatokat?

Hogyan működik rendszerünk?

A Checkingsystem OSM Tisztaság ellenőrzés megoldás használata rendkívül egyszerű. A takarítók az okostelefont vagy tabletet használva szobáról szobára haladva elvégzik az adott szobához tartozó feladatokat, amelyeket egyszerű “pipálással” leigazolnak.

Slide 1
Checkingsystem OSM

A takarító a QR kód olvasásával a mobil eszközön keresztül bejelentkezik az adott helység takarításra

VONALKÓD OLVASÁS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

TEVÉKENYSÉG LISTA

A takarító a QR kód alapján kap egy feladatlistát, amit az adott helyiségben kell elvégeznie

A takarító a listában jelzett feladatokat elvégzi és a listában bejelöli a már elvégzett feladatokat.

Checkingsystem Beléptetés

FELADATOK ELVÉGZÉSE

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

FELADATOK IGAZOLÁSA

A takarító jegyzőkönyv és fotó készítésével igazolja a munka végeztét, ami a webes központi felületen ellenőrizhetővé válik.

Checkingsystem OSM - Oktatási modul

ADMINISZTRÁCIÓS FELÜLET

A hotel vezetősége bárhonnan rálátással bír a webes felületen keresztül a takarítási folyamatokra, melyekről kimutatásokat, grafikonokat készíthet.

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

A szállóvendég a saját telefonjával a QR kódot beolvasva megtekintheti a takarítás részleteit és kitöltheti a vendég-elégedettség nyilatkozatot.

VENDÉGOLDALI ELLENŐRZÉS

50% kedvezmény a rendszerbelépési díjból!

Töltse ki az alábbi űrlapot és a rendszerbelépési díjból 50% kedvezményt adunk cégének!

Azonnali kérdése van? Keressen bennünket a +361 203 7557 telefonszámon, vagy az info@checkingsystem.eu e-mail címen! Az űrlap kitöltése után kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.