Regisztráció a takarítás ellenőrző rendszer tesztelésére

A korszerű infokommunikációs eszközök, megoldások, szolgáltatások használata ma már nélkülözhetetlen a hazai vállalkozások versenyképességéhez.  VINOP program kiemelt célja a magyar vállalkozások technológia-váltásának és digitalizációjának támogatása, valamint az KKV-k innovációs képességének ösztönzése. 

A fenti szemlélet alapján cégünk, a Guard Control Kft. egyedi, “okos” kontroll megoldásaival támogatja cége munkafolyamatait, amely által lehetőséget biztosítunk Önnek
a Takarítás Ellenőrző rendszerünk 28 napos határozott időtartamú használatára, költség-, és kötelezettségmentesen.

Töltse ki a jelentkezési lapot!

Mit nyújtanak vállalkozásának rendszereink?

A Guard Control Kft. megoldásai a munkaerő hatékony kihasználásában és a munkaterület védelmében nyújtatnak segítséget, hiszen a munkával töltött idő határozza meg a vállalkozás sikerességét. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal elősegítsük cége nyereséges működését, sikerességét.

Checkingsystem-Takaritas-ellenorzes-01-kicsi

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

A Checkingsystem takarítás ellenőrző rendszerével Ön bármilyen helyiséghez konkrét takarítási feladatokat rendelhet, amelyet a takarító személyzet elvégez. Ez biztosítja a megfelelő feladatok rendszeres elvégzését és az állagmegóvást.

Takarítás kontroll

Slide 1
Tesztelje rendszerünk működését!

A "Takarítás feladatlisták" gombra kattintva megnézheti milyen felületet látnak kollégái, a "Takarítás ellenőrzése" gombra kattintva a vezetői ellenőrző funkciókat próbálhatja ki!