Regisztráció a takarítás és OSM portai ellenőrző rendszer tesztelésére

A korszerű infokommunikációs eszközök, megoldások, szolgáltatások használata ma már nélkülözhetetlen a hazai vállalkozások versenyképességéhez.  VINOP program kiemelt célja a magyar vállalkozások technológia-váltásának és digitalizációjának támogatása, valamint az KKV-k innovációs képességének ösztönzése. 

A fenti szemlélet alapján cégünk, a Guard Control Kft. egyedi, “okos” kontroll megoldásaival támogatja cége munkafolyamatait, amely által lehetőséget biztosítunk Önnek 
OSM Portai Ellenőrzés és Takarítás ellenőrző rendszerünk 30 napos határozott időtartamú használatára, költség-, és kötelezettségmentesen.

Töltse ki a jelentkezési lapot!

Mit nyújtanak vállalkozásának rendszereink?

A Guard Control Kft. megoldásai a munkaerő hatékony kihasználásában és a munkaterület védelmében nyújtatnak segítséget, hiszen a munkával töltött idő határozza meg a vállalkozás sikerességét. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal elősegítsük cége nyereséges működését, sikerességét.

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

A Checkingsystem online portai rendszerével komplex védelmet biztosíthat vállalkozásának. Szolgáltatásunk moduljai (vendég beléptetés, gépjármű beléptetés, szolgálat ellenőrzés, alkohol szondázás, esemény kezelés) segítségével kontroll alatt tarthatja a cége telephelyén történő eseményeket.

Checkingsystem-Takaritas-ellenorzes-01-kicsi

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

A Checkingsystem takarítás ellenőrző rendszerével Ön bármilyen helyiséghez konkrét takarítási feladatokat rendelhet, amelyet a takarító személyzet elvégez. Ez biztosítja a megfelelő feladatok rendszeres elvégzését és az állagmegóvást.

Takarítás kontroll

OSM portai ellenőrzés

Slide 1
Tesztelje rendszereink működését!

Próbálja ki az "OSM portai ellenőrző" rendszerünk gépjármű-beléptetés funkcióját vagy a "Takarítás ellenőrző" rendszerünk működését az alábbi gombokra kattintva!