Digitalizálni szeretné cége portai munkafolyamatait?

aloakzat6

Foglaljon időpontot ingyenes online konzultációnkra!

Kérje Ingyenes Konzultációnkat

Segítünk vállalkozását magasabb szintre emelni

A portai munkafolyamatok elektronikus rögzítése kiváltja a papír alapú dokumentációt, ezzel védhetjük környezetünket. Átláthatóvá teszi a portai személyzet munkáját, valamint meggátolja a papír alapú rögzítésekből adódó hibák, hiányosságok és visszaélések lehetőségét.

Online

Minden olyan helyen müködőképes, ahol elérhető valamilyen mobil internet vagy kábel nélküli számítógépes hálózat.

Vendég Be- és Kiléptetés

Az OSM vendégbeléptetés modulja a vendégek, vagy ideiglenesen a telephelyen tartózkodók beléptetését, illetve kiléptetését szolgálja.

Gépjármű be- és kiléptetés

Az OSM gépjármű beléptetés modulja az áruszállító járművek beléptetését, ellenőrzését, illetve kiléptetését szolgálja.

Esemény kezelés

Az OSM események modulja az őrzött telepen történt bármilyen várt vagy váratlan esemény rögzítésére, jelentés készítésére és az eseményhez kapcsolódó vagy szükségszerűségből megtett intézkedések dokumentálására szolgál.

Vendég Be- és Kiléptetés

Az OSM vendégbeléptetés modulja  avendégek, vagy ideiglenesen a telepen tartózkodók beléptetését, illetve kiléptetését szolgálja. A modul a vendég adatainak rögzítésére, személyi ellenőrzése és annak indítványozására kilépéskor, valamint a körülmények dokumentálására alkalmazható. A belépéskor a szükséges tudnivalók, szabályozások, nyilotkozatok bemutatására, annak elfogadására és igazolására is használható. A rendszerben a fogadó személyt is rögzíteni lehet.

gépjármű Be- és Kiléptetés

Az OSM gépjármű beléptetés modulja az áruszállító járművek beléptetését, ellenőrzését, illetve kiléptetését szolgálja. A modul a sofőr, a gépjárművek, vontatmányok, rakomány adatainak rögzítésére, ellenőrzésére, annak indírványozására kilépéskor, illetve a körülmények dokumentálására alkalmazható. Értelemszerűen a belépéskor a szükséges tudnivalók, szabályozások bemutatására, annak elfogadására és igazolására is használható.  Lehetőség van kilépéskori és ad-hoc ellenőrzésre is.

Esemény kezelés

Az OSM események modulja az őrzött telepen történt bármilyen várt vagy váratlan esemény rögzítésére, jelentés készítésére és az eseményhez kapcsolódó vagy szükségszerűségből megtett intézkedések dokumentálására szolgál.  A modul az esemény körülményeinek rögzítésével, folyamat státuszok beiktatása mellett nyújt lehetőséget az esemény kiváltotta intézkedésekre és azok ellenőrzésére. Az eseményt típusként kiválasztva szabadszavas leírással, fényképpel, aláírással lehet rögzíteni, majd a státuszát és a műveleteket beállítani.

Szonda jegyzőköny

Az OSM alkohol szondázás modulja a sofőrök, dolgozók vagy az ideiglenesen a telepen tartózkodók ellenőrzését szolgálja. A modul a szondázás rögzítésére, illetve a körülmények dokumentálására alkalmazható. A szondáztatásban résztvevők aláírással igazolhatják a valóságnak megfelelő eljárást, míg az ellenőrzött személynek lehetősége van visszautasítani a szondáztatás eredményét és vérvizsgálatot kérvényezni. Minden résztvevő az aláírásával igazolja az ellenőrzés alatt rögzített adatokat.

Digitalizálja velünk cége portai munkafolyamatait.

Foglaljon időpontot ingyenes online konzultációnkra!

Kérje Ingyenes Konzultációnkat

© 2023 CheckingSystem Kft. | Minden jog fenntartva!

© 2023 CheckingSystem Kft. | Minden jog fenntartva!

Kövessen Minket

© 2023 CheckingSystem Kft. | Minden jog fenntartva!

© 2023 CheckingSystem Kft. | Minden jog fenntartva!

© 2023 CheckingSystem Kft. | Minden jog fenntartva!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.