OSM Portai ellenőrzés

Checkingsystem OSM

Online biztonság

A portai és járőrözési munkafolyamatok szabályozása, az események koordinálása és rögzítése meggátolja a visszaélések, hibák vagy további kedvezőtlen események kialakulását.

Minden az egyben, minden a weben

Az OSM, azaz Checkingsystem Online Biztonsági Menedzsment egy olyan összetett rendszer, amit kifejezetten a nagyobb forgalmú,  biztonsági és logisztikai szerepet betöltő porták feladatainak szabályozására, ellátására és ellenőrzésére fejlesztettünk.

A megoldás előnye, hogy egyszerűen kezelhető, központosított adatkezelésű, és azonnal használható. Opcionálisan testre szabható bármilyen igénynek eleget téve. A kliens alkalmazás Androidos okos eszközökön használható. Az OSM Porta ellenőrzés most kötetlenül kipróbálható.

Ellenőrizzen, szabályozzon, dokumentáljon minden portai feladatot egyben!

A portai feladatok cégenként, szolgáltatónként, illetve iparáganként változóak lehetnek. Egy viszont minden esetben azonos, mégpedig hogy miért is csinálják. A Checkingsystem OSM rendszerben bármilyen regisztrálható, tervezett vagy nem várt eseményt lehet rögzíteni szabad-szavas gépelt vagy hangbeviteli módon, fényképpel, igazoló aláírásokkal. Azonnali rögzítést megkívánó adatbevitelt, mint pl. a vendég- vagy gépjármű beléptetést szintén könnyedén, rendszám felismeréssel is lehet a rendszerbe vinni, ami rövid időn belül szinkronizálódik a központi adatbázissal. Ezáltal a biztonsági és a logisztikai kapcsolatú feladatokat egy távolról bármikor elérhető rendszerben lehet kezelni.

A szigetrendszerekkel (különálló, egymással nem összeköthető alkalmazásokkal) ellentétben az OSM minden funkciót egy helyen kezel, minden adat egy helyen érhető el, és minden biztonsági eseményről egy központi helyről érkezik értesítés. Nem szükséges fizikailag átsétálni a portáshoz, vagy CB-rádión lekérni ez egyes információkat, hanem egy internet kapcsolatos mobiltelefonnal vagy laptoppal bármikor elérhető minden szükséges információ a be- és kilépett személyekről, gépjárművekről, szállítmányokról, illetve a kiemelt ellenőrzések adatairól. Az ellenőrzések alkalmával készített időpecséttel ellátott fényképek, nyilatkozatok, jelentések és aláírások az úgynevezett felhőben kerülnek eltárolásra és kizárólag a jogosultsággal rendelkező felhasználók férhetnek hozzá.

Checkingsystem - Vendégkönyv

Rendkívül egyszerű, mégis összetett folyamatokat szabályozó és dokumentáló modul. Próbálja ki, milyen gyorsan megy egy beléptetés!

Checkingsystem OSM - Őrnapló

Az online napló minden portai és járőr feladathoz köthető eseményt dokumentál. Próbálja ki az események jegyzőkönyvezését!

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Az alkoholszondáztatás néha életeket menthet. A művelet adminisztratív részét gyorsítja fel a modul. Próbálja ki, hogyan zajlik a szondáztatás az OSM-ben!

Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés

A beléptetésnél elvégzett ellenőrzések vagy regisztrációk dokumentumai azonnal hozzáférhetők a központi rendszerben. Próbálja ki!

Checkingsystem OSM - Munkaidő nyilvántartás

Hamarosan elérhető az OSM Portai ellenőrzésbe integrálható dolgozói beléptetés. Az azonosító kártyás beléptető rendszer online jelenléti ívként is szolgál.

Checkingsystem OSM - Szolgálati ellenőrzés

A Checkingsystem Szolgálati ellenőrzés a hagyományos őrjárat ellenőrzés feladatlistás, adatbevitellel bővített változata fénykép és jegyzőkönyv készítéssel.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Milyen funckiókkal rendelkezik az OSM?

A rendszer alapvetően bármilyen portai folyamathoz, eseményhez, személyhez vagy eszközhöz kapcsolódó adatot, illetve információt képes feldolgozni, majd azokat kereshetővé és kinyerhetővé teszi. A regisztrációs funkciók mellett a rendszer értesít, figyelmeztet, azaz törekszik a beállított szabályok betartatására, és hiányosságok megjelenésével egy felsőbb szintre elemei a problémák megoldását.

Az alábbi, előre konfigurált funkciók találhatók meg a rendszerben:

Checkingsystem OSM - Őrnapló események

Őrnapló események

Checkingsystem OSM - Vendeg ki-beleptetes

Vendég beléptetés

Checkingsystem OSM - Gépjármű belépteté

Gépjármű beléptetés

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Alkohol szondázás

OSM - Szolgálati ellenőrzés

Szolgálati ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Diszpécser

Diszpécser felület

ADMINISZTRATÍV FELÜLET

Események listája és műveletek
Vendég be- és kiléptetések
Gépjármű be- és kiléptetések
Ellenőrzések elrendelése
Egyedi feladatok kiosztása
Értékelések és kimutatások

Kiknek ajánljuk az OSM-et?

Az online megoldás alapvetően minden olyan helyen működőképes, ahol elérhető valamilyen mobil internet vagy kábel nélküli számítógépes hálózat. Az alap funkcionalitása egyértelműen a portai feladatok szervezésére, lebonyolítására és a folyamatok ellenőrzésére és dokumentálása szolgál. A begyűjtött adatok feldolgozása, a munkafolyamathoz, dokumentációhoz szükséges információk kinyerése egy távoli, biztonságos szerveren történik, ami lehetővé teszi az ad-hoc ellenőrzést bármilyen internet kapcsolatos eszközön.

A fentiek alapján a rendszert ajánljuk:

Milyen előnyökkel jár az OSM bevezetése?

Minden infrastrukturális fejlesztés költségekkel jár, és minden fejlesztésnek van valamilyen hatása. Egy bizonyos célra fókuszálva, annak függvényében meghatározva a szükséges lépéseket és költségkeretet – a fejlesztések javítanak az adott állapotokon. A megtérülés viszont nem minden esetben fejezhető ki számokban. A meg nem történ káreseményekből adódó elméleti haszon még is csökkenti egy adott vállalkozás költségeit.

A kontroll a biztonság felett ilyen jellegű előnyöket kínál. Egy biztosítással ellentétben az Online Biztonsági Rendszer, az OSM nem a káresemény megtörténte után ad támogatást a kár enyhítéséhez, hanem a káresemény megelőzését célozza meg. A kontroll alatt és egy kézben tartott portai és biztonsági folyamatok, az online megfigyelés alatt tartott biztonsági alkalmazottak, illetve a védett területen kialakított kondíciók együttesen előzhetik meg a problémák, káresemények és ebből adódó jogi viták kialakulását. Amennyiben mégis bekövetkezik bármilyen visszaélés vagy káresemény a rendszer visszakövethetőségnek köszönhetően egyszerű bizonyítási alapot jelent.

5 modul, ami teljes mértékben kiváltja a papír alapú portai adminisztrációt

Checkingsystem OSM - Online Biztonsági Megoldás
Checkingsystem OSM - Őrnapló események

Őrnapló események

Checkingsystem OSM - Vendég beléptetés

Vendég beléptetés

Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés

Gépjármű beléptetés

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Alkohol szondázás

Checkingsystem OSM - Dolgozói beléptetés

Dolgozói beléptetés - Hamarosan

Checkingsystem OSM - Szolgálati ellenőrzés

Szolgálati ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Vezetői ellenőrzés

Vezetői ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Diszpécser felület

Diszpécser felület

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Próbálja ki az OSM rendszert 1 hónapig kötetlenül!

Töltse ki az űrlapot, írja meg kéréseit! 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott információk alapján. Az OSM rendszer teszteléséhez az alábbi modulokat biztosítjuk:

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az űrlapon megadott személyes információk a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően kerülnek eltárolásra és kezelésre.

Válogasson megoldásaink közül!

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS

Slider