OSM Portai Ellenőrzés

Checkingsystem OSM

Online biztonság

A portai és járőrözési munkafolyamatok szabályozása, az események koordinálása és rögzítése meggátolja a visszaélések, hibák vagy további kedvezőtlen események kialakulását.

Minden az egyben, minden a weben

Az OSM, azaz Checkingsystem Online Biztonsági Menedzsment egy olyan, modulokból álló összetett rendszer, amelyet kifejezetten a nagyobb forgalmú,  biztonsági és logisztikai szerepet betöltő porták feladatainak szabályozására, ellátására és ellenőrzésére fejlesztettünk.

A megoldás előnye, hogy egyszerűen kezelhető, központosított adatkezelésű, és azonnal használható. Szolgáltatásunk az Ön cégére rugalmasan testre szabható. A kliens alkalmazás Androidos okos eszközökön (mobiltelefon, tablet) használható.

A portai feladatok cégenként, szolgáltatónként, illetve iparáganként változók lehetnek. A feladatokat a portán dolgozó biztonsági kollégák általában papír alapon végzik.
A Checkingsystem OSM rendszer moduljai segítségével Ön digitalizálhatja cége portai feladatait!

A különálló, egymással nem összeköthető alkalmazásokkal (szigetrendszerek) ellentétben az OSM portai ellenőrzés szolgáltatásunk minden funkciót egy helyen kezel.  A rendszerbe felvitt adatok egy helyen, bárhonnan, bármikor elérhetők és minden biztonsági eseményről értesítés érkezik. Minden információ online, real-time (azonnal) elérhető egy internet eléréssel rendelkező mobil eszközön keresztül. 

Így
Ön bármikor ellenőrizheti a cégéhez, telephelyére be- és kilépett személyekek, gépjárműveket és rakományaikat, és kollégái munkáját. A portai események, ellenőrzések alkalmával készített, időpecséttel ellátott, fényképek, nyilatkozatok, jelentések és aláírások a felhőben (online módon) kerülnek eltárolásra és az adatokhoz kizárólag a jogosultsággal rendelkező felhasználók férhetnek hozzá.

Vendég beléptetés Vendég könyv
Checkingsystem - Vendégkönyv

Az összetett portai folyamatokat egyszerűen szabályozó és dokumentáló modul. Próbálja ki, milyen gyorsan megy egy beléptetés!

Gépjármű ki- és beléptetés
Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés

A gépjármű beléptetésnél elvégzett ellenőrzések vagy regisztrációk dokumentumai azonnal, online hozzáférhetők a központi rendszerben. Próbálja ki!

Szolgálat ellenőrzés
Checkingsystem OSM - Szolgálati ellenőrzés

A Checkingsystem Szolgálat ellenőrzés a hagyományos őrjárat ellenőrzés feladatlistás, adatbevitellel bővített változata fénykép és jegyzőkönyv készítéssel.

Őrnapló események
Checkingsystem OSM - Őrnapló

Az online napló minden portai és járőr feladathoz köthető eseményt dokumentál. Próbálja ki az események jegyzőkönyvezését!

Alkohol szonda
Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Az alkoholszondáztatás néha életeket menthet. A művelet adminisztratív részét gyorsítja fel a modul. Próbálja ki, hogyan zajlik a szondáztatás az OSM-ben!

DOLGOZÓI BELÉPTETÉS
Checkingsystem OSM - Munkaidő nyilvántartás

Hamarosan elérhető az OSM Portai ellenőrzésbe integrálható dolgozói beléptetés. Az azonosító kártyás beléptető rendszer online jelenléti ívként is szolgál.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Milyen funckiókkal rendelkezik az OSM?

Rendszerünk bármilyen portai folyamathoz, eseményhez, személyhez vagy eszközhöz kapcsolódó adatot,  információt képes feldolgozni amelyeket kereshetővé és kinyerhetővé tesz. A regisztrációs funkciók mellett a rendszer egy adminisztrációs felületen keresztül bármikor elérhető, igény esetén pedig értesítést küld a megfelelő osztályok vezetőinek az előre beállított szabályok alapján. Amennyiben hiányosságot tapasztal, úgy arról Ön és a terület vezetői azonnal értesülnek, így időben beavatkozhatnak!

Rendszerünk az alábbi modulokat tartalmazza:

Kattintson az alábbi dobozokban elhelyezett linkekre és próbálja ki milyen áttekinthetően és egyszerűen működik rendszerünk!

Checkingsystem OSM - Vendég ki- és beléptetés

Vendég beléptetés

Checkingsystem OSM - Gépjármű belépteté

Gépjármű beléptetés

OSM - Szolgálati ellenőrzés

Szolgálat ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Őrnapló események

Őrnapló események

Checkingsystem OSM - Alkohol szondázás

Alkohol szondázás

Checkingsystem OSM - Diszpécser

Diszpécser felület

ADMINISZTRATÍV FELÜLET

Események listája és műveletek
Vendég be- és kiléptetések
Gépjármű be- és kiléptetések
Ellenőrzések elrendelése
Egyedi feladatok kiosztása
Értékelések és kimutatások

Kiknek ajánljuk az OSM-et?

Online megoldásunk alapvetően minden olyan helyen működőképes, ahol mobil internet vagy kábel nélküli számítógépes hálózat érhető el. Szolgáltatásunk alap funkcionalitása egyértelműen a portai feladatok szervezésére, lebonyolítására, a folyamatok ellenőrzésére és dokumentálása szolgál. A begyűjtött adatok feldolgozása, a munkafolyamathoz, dokumentációhoz szükséges információk kinyerése egy távoli, biztonságos szerveren történik, ami lehetővé teszi az ad-hoc ellenőrzést bármilyen, internet kapcsolattal rendelkező eszközön.

A fentiek alapján a rendszert ajánljuk:

Milyen előnyökkel jár az OSM bevezetése?

Rendszerünk OSM Portai ellenőrzés moduljai cégénél vagy telephelyén a káresemények megelőzését szolgálják. A kontroll alatt, egy kézben tartott portai és biztonsági folyamatok, a következetesen ellenőrizhető feladatokkal ellátott biztonsági alkalmazottak, illetve a védett területen kialakított kondíciók együttesen előzhetik meg a problémák, káresemények kialakulását. Amennyiben mégis bekövetkezik bármilyen visszaélés vagy káresemény, az OSM portai rendszer felhőben tárolat adatai hitelesek és visszakövethetők.

Slide 1
Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS

Slide 1

Komplex modul-rendszer, amely teljes mértékben kiváltják a papír alapú portai adminisztrációt

Checkingsystem OSM - Online Biztonsági Megoldás
Modulok
Checkingsystem OSM - Őrnapló események

Őrnapló események

Checkingsystem OSM - Vendég beléptetés

Vendég beléptetés

Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés

Gépjármű beléptetés

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Alkohol szondázás

Checkingsystem OSM - Dolgozói beléptetés

Dolgozói beléptetés - Hamarosan

Checkingsystem OSM - Szolgálati ellenőrzés

Szolgálati ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Vezetői ellenőrzés

Vezetői ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Diszpécser felület

Diszpécser felület

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Próbálja ki az OSM rendszert!

Keressen bennünket a +361 203 75 57 telefonszámon vagy az info@checkingsystem.eu e-mail címen!