OSM Online Biztonsági Management (landing)

Vezetői támogatás cége biztonságos működéséhez!

Rendszerünk segíti a vállalatvezetők döntéshozatalát, azonnali rálátást biztosít a telephelyen történő áru-, és személy forgalomra és az ezzel kapcsolatos dokumentumokra. Statisztikai adatokat biztosít a logisztika és HR számára. Jelentkéseket készít munkafolyamatokról.

modulokból álló összetett portai-, és telephelyellenőrző rendszer, amely az ott végzett munkálatok dokumentálására, és szabályozására, fejlesztettünk ki. Ismerje meg rendszerünket, nézze meg videónkat!

Kiknek ajánljuk rendszerünket?

Slide 1
Checkingsystem OSM - Gépjármű beléptetés

Gépjármű beléptetés

Checkingsystem OSM - Vendég beléptetés

Vendég beléptetés

Checkingsystem OSM - Őrnapló események

Őrnapló események

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Alkohol szondázás

Checkingsystem OSM - Szolgálati ellenőrzés

Szolgálati ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Oktatási modul

Diszpécser felület

Checkingsystem OSM - Statisztika

Online kimutatások

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Real-time adatrögzítés

Shadow
Problem of two young businessmen

Milyen funckiókkal rendelkezik az OSM?

Rendszerünk bármilyen portai folyamathoz, eseményhez, személyhez vagy eszközhöz kapcsolódó adatot,  információt képes digitális formában feldolgozni amelyeket kereshetővé és kinyerhetővé tesz, így lehetővé teszi a papírmentes portai munkát. A regisztráció gyors és pontos,  eredményei egy adminisztrációs felületen keresztül bármikor elérhetők. Igény esetén az OSM értesítést küld a megfelelő osztályok vezetőinek az előre beállított szabályok alapján. Amennyiben hiányosságot tapasztal, úgy arról Ön és a terület vezetői azonnal értesülnek, így időben beavatkozhatnak!

Online megoldásunk alapvetően minden olyan helyen működőképes, ahol mobil internet vagy kábel nélküli számítógépes hálózat érhető el. Szolgáltatásunk alap funkcionalitása egyértelműen a portai feladatok szervezésére, lebonyolítására, a folyamatok ellenőrzésére és dokumentálása szolgál. A begyűjtött adatok feldolgozása, a munkafolyamathoz, dokumentációhoz szükséges információk kinyerése egy távoli, biztonságos szerveren történik, ami lehetővé teszi az ad-hoc ellenőrzést bármilyen, internet kapcsolattal rendelkező eszközön.

50% kedvezmény a rendszerbelépési díjból!

Töltse ki az alábbi űrlapot és az rendszerbelépési díjból 50% kedvezményt adunk cégének!

Azonnali kérdése van? Keressen bennünket a +361 203 7557 telefonszámon, vagy az info@checkingsystem.eu e-mail címen! Az űrlap kitöltése után kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.