Egyszerű Ellenőrzés, Maximális Biztonság - Tapasztalatok a Raktári Védelem Frontvonalából

Vagyonőr Tapasztalatai a CheckingSystem Portai OSM Rendszerrel

Riporter: Üdvözöljük, Gergely! Köszönjük, hogy időt szakítasz velünk. Először is, hogyan jutottál kapcsolatba a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel?

Gergely: Szívesen, örülök, hogy itt lehetek! Nos, már jó ideje dolgozom vagyonőrként, és munkám során mindig is fontosnak tartottam a munkavédelmi szabályok szigorú betartását. Aztán egy konferencián hallottam a CheckingSystem Portai OSM rendszerről, és azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Úgy éreztem, hogy ez lehet az az eszköz, amire régóta vártam a hatékony ellenőrzések és dokumentációk terén.

Riporter: Milyen konkrét előnyöket látasz ebben a rendszerben a mindennapi munkavégzés során?

Gergely: Nos, az egyik legnagyobb előnye a rendszernek az azonnali dokumentációs lehetőség. Tudod, mennyire fontos az, hogy ha valami probléma adódik, azonnal dokumentálni tudjuk és intézkedni rá. A Portai OSM rendszerrel ez gyorsan és könnyedén megoldható. Ráadásul a fotódokumentáció lehetősége is fantasztikus – pillanatok alatt rögzíthetjük az esetleges szabályszegéseket vagy problémákat.

Riporter: Milyen konkrét funkciókat használsz a leggyakrabban ebben a rendszerben?

Gergely: Hát, sok funkciót kihasználok rendszeresen. Például a fotódokumentációt gyakran használom, mert rengeteget segít az ellenőrzések során. De aztán ott van az azonnali jegyzőkönyv funkciója is, ami lehetővé teszi, hogy azonnal rögzítsem a szabályszegéseket és azokat aláírassam az érintettekkel.

Riporter: Milyen visszajelzéseket kaptál a többi kollégádtól, akik ugyanígy használják ezt a rendszert?

Gergely: Nos, a kollégáim is nagyon elégedettek vele. Egyrészt, mert ez a rendszer igazán könnyen kezelhető és érthető. Minden fontos funkció gyorsan elérhető, és nem igényel különleges képzést. Másrészt, mindannyian értékeljük a hatékonyságot és a dokumentációs lehetőségek gyorsaságát.

Riporter: Végül, milyen mértékben gondolod, hogy ez a rendszer hozzájárul a munkavédelem hatékonyságához a logisztikai raktárakban?

Gergely: Hatalmas mértékben, abszolút! A CheckingSystem Portai OSM rendszer egyértelműen növeli a munkavédelem hatékonyságát. Az ellenőrzések során gyorsabban reagálhatunk a problémákra, dokumentálhatjuk azokat, és ezáltal minimalizálhatjuk a balesetek és szabályszegések lehetőségét. Ez mindenki biztonságát szolgálja, és magabiztosságot ad nekünk a munkavégzéshez.


A beszélgetés során Gergely kiemelte a CheckingSystem Portai OSM rendszer sokoldalú hasznosságát és hatékonyságát a mindennapi munkavégzés során. Általa tapasztalt előnyök és az elégedettség, amit a kollégái is mutatnak, mind azt sugallják, hogy ez az eszköz valóban segíti a vagyonőröket a munkavédelmi szabályok hatékonyabb betartásában és a raktárak biztonságos működésében.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.