Közvetlen Irányítás és Biztonságos Dokumentáció: Növelje Logisztikai Cége Sikereit a CheckingSystem Segítségével

Biztosítani szeretnénk, hogy logisztikai cégének munkája hatékony és gördülékeny legyen. A CheckingSystem OSM áruforgalmi ellenőrző rendszere olyan innovatív megoldást kínál, amely drasztikusan megkönnyíti a szállítmányok nyomon követését és minőségének biztosítását. Tekintse meg, hogy miként segít a rendszer a mindennapi munkafolyamatok optimalizálásában:

1. Gyors és egyszerű regisztráció: A gépjárművezetőknek egyszerűen kell csak bejelentkezniük az OSM rendszerbe érkezéskor. Regisztrálják a gépjárművet, pótkocsit, és a cél cégét. Ezenkívül kiválaszthatják, hogy melyik rámpán és hol történik a rakodás, ami segít az egyszerűbb szállítási tervezésben.

2. Fotók és dokumentumok rögzítése: Az OSM eszköz lehetővé teszi a rakodás folyamatának fotózását, rakomány rögzítését, és még a szállítási okmányok, plombák számának beolvasását is, legyen az QR vagy vonalkód. Ezenkívül fotókat is készíthet a szállítási okmányokról és a plombákról, ami növeli a dokumentáció hitelességét.

3. Munkavállalói azonosítás és aláírások: A rakodást végző munkavállalók nevét vagy azonosítóját is rögzítheti az OSM rendszerben. Az OSM eszközön keresztül a munkavállalók azonnal aláírhatják az igazolást, amely megerősíti a rakodás megtörténtét.

4. Gyors kilépés: Amint a gépjárművezető befejezi a rakodást, egyszerűen kiléphet az OSM rendszerből egy gombnyomással. Ez időt és energiát takarít meg, és segít a teherautók hatékonyabb forgalmazásában.

5. Felhőalapú online felület: A logisztikai cég számára az OSM rendszer felhőalapú online felülete lehetővé teszi a szállításokkal kapcsolatos adatok valós idejű nyomon követését. A rendszer számos szűrőt és visszakeresési lehetőséget biztosít, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatja a keresett információkat.

6. Azonnali dokumentáció: A rendszer egy gombnyomással készít egy pdf jegyzőkönyvet minden szállításról, amely tartalmazza a teljes dokumentációt, beleértve a fotókat és aláírásokat is. Ezt a jegyzőkönyvet azonnal továbbíthatja a partnerének elektronikusan vagy akár kinyomtathatja a szükséges példányokat.

A CheckingSystem OSM áruforgalmi ellenőrző rendszere teljes körű megoldást nyújt a logisztikai cégek számára a szállítások hatékonyabb kezeléséhez és a dokumentáció minőségének biztosításához. Nemcsak időt és pénzt takarít meg, hanem növeli a cég hitelességét is a megbízható és átlátható szállítási folyamatok révén.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.