Átláthatóság, Hatékonyság és Visszakereshetőség Egyetlen Kattintással

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerében!

Innováció és átláthatóság találkozik: Az OSM rendszer egyedülálló lehetőséget kínál a gyártó gépek karbantartásának előéletének átláthatóságára és visszakereshetőségére. Nem csak egy egyszerű karbantartási rendszer, hanem egy teljes körű eszköz az Ön vállalata hatékonyságának növelésére és költségek csökkentésére.

A legfontosabb előnyök:

  1. Teljes Körű Ellenőrzés és Nyomonkövetés: Az OSM rendszer lehetővé teszi Önnek, hogy minden egyes gép karbantartási előéletét és visszakereshetőségét könnyen nyomon követhesse. Minden egyes karbantartási tevékenységet és javítást dokumentálunk, hogy ne maradjon semmi elrejtve.

  2. Webes Felület: Egyszerűen hozzáférhet a rendszerhez a webes felületen keresztül, így munkaterületenként vagy gépenként könnyen visszatekinthet a karbantartási tevékenységekre.

  3. Részletes Információk: Részletes információkat kaphat arról, hogy melyik gépen ki, mikor, mennyi üzemóránál és milyen javítási/karbantartási feladatot végzett el. Ezenkívül láthatja, hogy milyen alkatrészeket cseréltek ki.

  4. Fotók és Aláírások: A rendszerből megtekintheti a meghibásodott vagy kopott alkatrészek fényképeit, valamint azt is, hogy mennyi időt töltött a javítás. A munkavállalók neve és aláírása is rögzítésre kerül, hogy teljesen átlátható legyen a folyamat.

  5. Kimutatások és Dokumentációk: A szűrt kimutatások és jelentések elkészítése egyetlen kattintással történik. Excel munkalapokat hozhat létre az elvégzett munkáról, és PDF formátumú dokumentációkat készíthet az elvégzett feladatokról.

Az OSM rendszerrel a gyártó gépek karbantartásának soha nem látott átláthatóságát és hatékonyságát élheti át. Ne hagyja, hogy a karbantartás nehezen nyomon követhető és időigényes legyen. Váltson az OSM rendszerre, és tegye meg a következő lépést a siker felé!

Töltse ki űrlapunkat most, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek optimalizálni a gyártó gépek karbantartását, és élvezze az átláthatóság és hatékonyság előnyeit!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.