Az Intelligens Megoldás a Munkavédelemért és Hatékony Ellenőrzésekért

Fedezze fel a jövő biztonságtechnológiáját a CheckingSystem OSM ellenőrző rendszerével – a munkahelyi biztonság és hatékonyság forradalmi megoldásával!

A munkavédelem sosem volt még ilyen egyszerű és hatékony! A CheckingSystem OSM rendszerrel a munkavállalók és a vezetőség egyaránt teljes bizonyossággal ellenőrizhetik és biztosíthatják a munkaterületek szigorú betartását és a védőfelszerelések megfelelő használatát.

Az OSM készülék és az elhelyezett NFC pontok együttes ereje lehetővé teszi, hogy az ellenőrzést végző munkavállaló azonnal hozzáférjen az aktuális biztonsági szabályokhoz és előírásokhoz. Egyszerűen olvassa be az NFC pontot, és az OSM készülék azonnal megjeleníti a szükséges információkat. Nincs több időpocsékolás vagy félreértés – mindenki pontosan tudni fogja, mire van szüksége a biztonságos munkavégzéshez.

Az ellenőrzést végző személynek lehetősége van rögzíteni az ellenőrzés tényét és az észrevételeket is. Akár diktálással, akár fotó készítésével könnyedén rögzíthetők a megfigyelések és javaslatok, így semmi sem maradhat figyelmen kívül. A rendszer intuitív felülete lehetővé teszi az azonnali regisztrációt és a későbbi visszakeresést.

Az ellenőrzés tényét az OSM eszközön az ellenőrzött személlyel és a részleg vezetőjével is aláírathatja. Ez a fejlett digitális aláírás funkció még szorosabbá teszi az együttműködést és a felelősségi kötelezettséget. A munkavállalók tisztában lesznek azzal, hogy az elvárásokat valóban megértették és elfogadták.

Végezze el a munkavédelmi ellenőrzéseket gyorsan és hatékonyan, minimalizálva az emberi hibákból adódó kockázatokat. A CheckingSystem OSM ellenőrző rendszere minden szinten segíti a szabálykövetést és a munkabiztonság növelését. Ne várjon tovább – lépjen a modern technológia világába és biztosítsa a munkavállalók és a vállalat sikeres jövőjét a legújabb OSM megoldással!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.