Innovatív eszközök és hatékony folyamatok a területi vezetők és szolgálatvezetők munkájának ellenőrzéséhez és hatékonyságának javításához.

Fedezze fel az új CheckingSystem OSM szolgálat ellenőrzési modult, amely lehetővé teszi a vagyonvédelmi cégek számára, hogy hatékonyan és átfogóan ellenőrizzék területi vezetőik és szolgálatvezetőik munkáját. Ez a forradalmi megoldás lehetővé teszi, hogy a cégek pontosan nyomon kövessék és értékeljék a szolgálatvezetők tevékenységét, valamint biztosítsák a hatékony működést és a biztonságot.

Az ellenőrzési modul rendelkezik egyedi beállításokkal, amelyek segítségével meghatározhatja, hogy mely területeken szeretné kiterjeszteni az ellenőrzést. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalat pontosan azokra a területekre összpontosítson, ahol a legnagyobb szükség van az ellenőrzésre, és ahol a legtöbb figyelmet igénylik.

Az ellenőrzések könnyen végrehajthatók a rendszeren keresztül, és a szolgálatvezetők vagy területvezetők egyszerűen visszaigazolhatják a rendszerben, hogy az ellenőrzésnek megfeleltek vagy sem. A modul lehetőséget biztosít arra, hogy diktálással megjegyzéseket rögzítsenek az ellenőrzési szempontokhoz, így minden fontos információt könnyedén dokumentálhatnak.

Az ellenőrzési modul további előnye, hogy lehetőséget nyújt fotók készítésére az ellenőrzési szempontokhoz. Ez segíti a vizuális bizonyíték rögzítését és az esetleges kérdések tisztázását. Az ellenőrzött területi vezetők vagy szolgálatvezetők tehát egyszerűen fotókat készíthetnek és csatolhatnak az ellenőrzési jegyzőkönyvhöz.

Az OSM készülék lehetővé teszi a jegyzőkönyv aláírását az ellenőrzött vagyonőrrel, ami még nagyobb megbízhatóságot és hitelességet biztosít az ellenőrzési folyamatnak. Ezzel az innovatív funkcióval a cégek hatékonyan dokumentálhatják az ellenőrzési eredményeket, és biztosak lehetnek abban, hogy azok hiteles és hivatalosak.

Az ellenőrzési modul további fontos szolgáltatása, hogy lehetőséget biztosít a terület biztonsági kockázatainak rögzítésére eseményjelentés formájában. Ez azt jelenti, hogy a cégvezetők és a megbízók azonnal értesítést kapnak a rendszertől azokról a kockázatokról, amelyek azonnali figyelmet igényelnek. Ez lehetővé teszi a gyors és hatékony intézkedéseket, és növeli a biztonságot az üzleti tevékenységben.

Végezetül, az ellenőrzési modul lehetővé teszi a digitális alkoholszondás jegyzőkönyv felvételét az ellenőrzött vagyonőrrel. Ez a funkció kiemelkedően fontos a biztonság szempontjából, mivel lehetővé teszi a vagyonőrök alkoholfogyasztásának ellenőrzését és dokumentálását. Ez segít minimalizálni a kockázatokat és biztosítani a megbízható és professzionális szolgáltatást.

A CheckingSystem OSM szolgálat ellenőrzési modulja kiváló választás a vagyonvédelmi cégek számára, akik hatékonyan szeretnék ellenőrizni területi vezetőik és szolgálatvezetőik munkáját. Az innovatív funkciók, mint a visszaigazolások, megjegyzések, fotók, aláírások, eseményjelentések és alkoholszondás jegyzőkönyvek, minden szükséges eszközt biztosítanak az átfogó és megbízható ellenőrzéshez. Ne engedje meg, hogy a biztonság és hatékonyság kérdése kétséget ébresszen vállalkozásában. Válassza a CheckingSystem OSM szolgálat ellenőrzési modulját és lépjen egy új szintre a vagyonvédelemben!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.