Nyomtatás

Véletlenszerű személykiválasztó

Nem tudja megbízhatóan megoldani a portán áthaladó személyek csomagjainak ellenőrzését? Erre a problémára a véletlenszerű személykiválasztó a megoldás!

Termékeink egyik legújabb tagja a véletlenszerű személykiválasztó rendszer. Ennek alkalmazásával Ön megkönnyíti a portai személyzet munkáját. Sokszor fordul elő, hogy a portán áthaladó személyek egy részének nem szívesen ellenőrzik a csomagjait. Termékünkkel ez a kellemetlenség elkerülhető, hiszen az ellenőrzés véletlenszerű kiválasztáson alapul. Ennek paramétereit Ön előzőleg a készülék belsejében elhelyezett választógomb segítségével állíthatja be.

A véletlenszerű személykiválasztó működése

A portán elhelyezésre kerül egy ellenálló, masszív műanyagból vagy fémből készült kis ház. Ezen egy nagyméretű zöld gomb található, melyet a portán áthaladó személynek meg kell nyomnia. Amennyiben a szintén a házon elhelyezett LED a gombnyomás hatására zölden világít és azt egy sípszó követi, úgy semmi teendő nincs, az áthaladó személy szabadon távozhat. Azonban, ha piros fényjelzést láthatunk és éles szirénázó hanghatás kíséri, az áthaladó személyt ellenőrizni kell.

Lehetőség van „direkt” kiválasztásra is a közvetlen kiválasztási opcióval. Erre azért lehet szüksége, mert előfordulhat, hogy a portai személyzet egy számára átnézni kívánt áthaladót a véletlenszerű kiválasztással nem tud ellenőrizni. Ekkor az őr megnyomja a közvetlen kiválasztó gombot, melynek hatására a készülék pirosan kezd villogni és szirénázik is. Ez a kiválasztás az ellenőrzés után törlődik a személykiválasztó memóriájából.