Nyomtatás

Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

Hordozható beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer

Beléptetőrendszer

Manapság már életünk szinte minden területén szükség van különböző jogosultságokra ahhoz, hogy bizonyos helyekre bejuthassunk. Hordozható beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerünket használhatja gyárakban, irodákban, lakásokban, szállodákban, közintézményekben, de akár kültéren is.

Termékünk egyik alapvető előnye a hordozhatóság. Alkalmazottai nyílt terepen dolgoznak ( pl. építkezés), mégis szeretné ellenőrizni dolgozói pontosan letöltött munkaidejét, és hatékonyabbá tenni a bérgazdálkodást is. Erre megbízható segítséget kaphat új rendszerünktől, a hordozható beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszertől.

Az olvasókészülék a kapott adatokat azonnal elküldi a rendszernek, mely egy grafikus táblázatban rögzíti azokat. Alkalmazottai adatait Ön a szerződéskötéskor kapott saját felhasználónévvel és egyedi jelszóval azonnal megtekintheti, és lehetősége van távolról is megváltoztatni a területre való belépési jogosultságokat is.

A rendszer előnyei:

  • magas technológiai színvonal,
  • objektív teljesítménymérés,
  • hordozhatóság,
  • por- és cseppállóság,
  • könnyű kezelhetőség,
  • alacsony költségráfordítás,
  • megbízhatóság,
  • beléptető kapuk kezelése
  • optimális költségráfordítás.

Az olvasókészülék a kapott adatokat GPRS hálózaton azonnal elküldi a rendszernek, mely egy grafikus táblázatban rögzíti azokat. Alkalmazottai adatait Ön azonnal megtekintheti felhasználónévvel és egyedi jelszóval.


A munkaidő nyilványtartó rendszer működése

Elemei a következők: 1 db olvasókészülék, az Ön megrendelése szerinti beléptető kártya, szükség esetén az ajtónyitáshoz használható eszközök és egy webes felület. Ez az a felület, melyen nyomon követheti alkalmazottai be- és kilépését, a munkavégzés idejét és a munkaidő közbeni be- és kilépéseket is. Minderre zárt és nyílt terepen is lehetőség van. Zárt területen az ajtón (kapun) elhelyezett olvasókészülékhez kell közelíti a kártyát, míg nyílt terepen egy adott ponton elhelyezett olvasókészüléket alkalmazunk.

Az olvasó a leolvasás után elküldi az adatokat a rendszernek, melyet Ön egy böngészőprogram segítségével, saját felhasználónévvel és jelszóval bármikor megtekinthet. Ennek köszönhetően objektív teljesítménymérést biztosít, mert az adatok a rendszerben nem manipulálhatóak. Termékünk a bérszámfejtés hatékonyságát is jelentősen növeli. A webes felületre való belépés után egy grafikus táblázatot talál, melyben személyre, munkanapokra lebontva találja meg az adatokat. Ez pontosabbá teszi az elszámolást is. Ezen kívül minden különleges eseményről, eltérésről is értesítést kap, illetve az internet segítségével távolról is megváltoztathatja a belépési jogosultságokat.

Olvasókészülékeink szabotázsvédettek, az esetleges rongálási kísérletekről azonnal értesítést küldenek Önnek.