Checkingsystem OSM

 • Összetett
 • Testreszabható
 • Webes
Checkingsystem OSM

Online biztonság

A portai és járőrözési munkafolyamatok szabályozása, az események koordinálása és rögzítése meggátolja a visszaélések, hibák vagy további kedvezőtlen események kialakulását.

Minden az egyben, minden a weben

Az OSM, azaz Checkingsystem Online Biztonsági Menedzsment egy olyan összetett rendszer, amit kifejezetten a nagyobb forgalmú,  biztonsági és logisztikai szerepet betöltő porták feladatainak szabályozására, ellátására és ellenőrzésére fejlesztettünk.

A megoldás előnye, hogy egyszerűen kezelhető, központosított, de teljes mértékben testre szabható bármilyen igénynek eleget téve. A rendszer jelenleg Androidos okos eszközökön is használható. Az OSM 5 népszerű modulja most díjmentesen kipróbálható.

Ellenőrizzen, szabályozzon, dokumentáljon minden portai feladatot egyben!

A portai feladatok cégenként, szolgáltatónként, illetve iparáganként változóak lehetnek. Egy viszont minden esetben azonos, mégpedig hogy miért is csinálják. A Checkingsystem OSM rendszerben bármilyen regisztrálható eseményt, azonnali rögzítést megkívánó adatbevitelt, vagy felhasználókhoz köthető folyamatot lehet konfigurálni, ezáltal a biztonsági és logisztikai feladatokat egy rendszerben lehet kezelni.

A szigetrendszerekkel (különálló, egymással nem összeköthető alkalmazásokkal) ellentétben az OSM minden funkciót egy helyen kezel, minden adat egy helyen érhető el, és minden biztonsági eseményről egy központi helyről érkezik értesítés. Nem szükséges fizikailag átsétálni a portáshoz, vagy CB-rádión lekérni ez egyes információkat, hanem egy internet kapcsolatos mobiltelefonnal vagy laptoppal bármikor elérhető minden szükséges információ. Az adatbevitel minden funkcióhoz rendkívül egyszerű, könnyen megtanulható, de oktatási felülettel is rendelkezik a rendszer.

Checkingsystem - Vendégkönyv

Rendkívül egyszerű, mégis összetett folyamatokat szabályozó és dokumentáló modul. Próbálja ki, milyen gyorsan megy egy beléptetés!

Checkingsystem OSM - Őrnapló
ŐRNAPLÓ

Az Őrnapló minden munkához köthető eseményt dokumentál, így elkerülhetőek a kötelezettségek elmulasztásából adódó jogi viták. Az online nyilvántartó rendszer alapvetően rákényszeríti az őröket az időben történő teljesítésre. Bármilyen időhöz kötött tevékenység késését jelzi a rendszer.

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Az alkoholszondáztatás néha életeket menthet. A művelet adminisztratív részét gyorsítja fel a modul. Próbálja ki, hogyan zajlik a szondáztatás az OSM-ben!

Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés
GÉPJÁRMŰ KI- ÉS BELÉPTETÉS

Az ipari területek teljes, online kontrollja a vagyonvédelmi szempontokon felül egyéb biztonsági és logisztikai kihívásokra jelenthet megoldást. A beléptetésnél elvégzett ellenőrzések vagy regisztrációk dokumentumai azonnal hozzáférhetők és bármilyen azonnali korlátozás vagy beavatkozás távolról is elrendelhető.

Checkingsystem OSM - Munkaidő nyilvántartás
MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÁS

Amennyiben alkalmazottai a munkában töltött idővel arányosan kapnak munkabért, akkor érdemes nyilvántartani a munkába érkezés és távozás időpontjait. A nyilvántartó rendszer idővel kiküszöböli a késéseket és csökkenti a kapcsolódó felesleges kiadásokat.

Checkingsystem OSM - Kulcskezelés
KULCS KEZELÉS

Az épületek, ipari területek zárása, nyitása nagy felelősséggel jár, éppen ezért nem mindegy, ki, mikor és miért lépbe egy adott helyiségbe. A kulcskezelő modullal könnyen nyilvántartható és a későbbiekben visszakereshető minden átadás.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Milyen alap funckiókkal rendelkezik az OSM?

A rendszer alapvetően bármilyen folyamathoz, eseményhez, személyhez vagy eszközhöz kapcsolódó adatot, illetve információt képes feldolgozni, majd azokat kereshetővé és kinyerhetővé teszi. A regisztrációs funkciók mellett a rendszer értesít, figyelmeztet, azaz törekszik a beállított szabályok betartatására, és hiányosságok megjelenésével egy felsőbb szintre elemei a problémák megoldását.

Az alábbi, előre konfigurált funkciók találhatók meg a rendszerben:

Őrjáratellenőrzés

Őrjárat ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Tevékenység napló

Tevékenység napló

Checkingsystem OSM - Őrnapló

Őrnapló

Checkingsystem - Vendégkönyv

Vendégkönyv

Checkingsystem - Vendégkönyv

Vendég ki- és beléptetés

Checkingsystem OSM - Gépjármű ki- és beléptetés

Gépjármű ki- és beléptetés

Checkingsystem OSM - Kulcskezelés

Kulcskezelés

Checkingsystem OSM - Munkaidő nyilvántartás

Munkaidő nyilvántartás

Checkingsystem OSM - Alkohol szonda

Vezetői ellenőrzés

Checkingsystem OSM - Éberség kontroll

Éberség kontroll

Checkingsystem OSM - Statisztika

Statisztikai kimutatások

Checkingsystem OSM - Oktatási modul

Oktatási modul

Shadow
Slider

Kiknek ajánljuk az OSM-et?

Az online megoldás alapvetően minden olyan helyen működőképes, ahol elérhető valamilyen mobil internet vagy kábel nélküli számítógépes hálózat. Az alap funkcionalitása egyértelműen a portai feladatok szervezésére, lebonyolítására és a folyamatok ellenőrzésére és dokumentálása szolgál. A begyűjtött adatok feldolgozása, a munkafolyamathoz, dokumentációhoz szükséges információk kinyerése egy távoli, biztonságos szerveren történik, ami lehetővé teszi az ad-hoc ellenőrzést bármilyen internet kapcsolatos eszközön.

A fentiek alapján a rendszert ajánljuk:

 • Biztonsági őrzést igénybe vevő telephely vagy irodaház tulajdonosoknak, hogy szabályozhassák, dokumentálhassák és ellenőrizhessék az összes portai és biztonsági tevékenységet, a munkavállalói és logisztikai ellenőrzéseket, be- és kiléptetéseket.
 • Őrző-védő cégeknek az alkalmazott biztonsági őrök munkájának, illetve a porta szolgálati folyamatok teljes körű kontrollálására, dokumentálására.
 • Olyan ipari termelő vagy logisztikai cégeknek, ahol a biztonsági és portai tevékenységeket - bármilyen előírás, rendelet miatt - pontos és részletes dokumentációval igazolni szükséges.
 • Ingatlankezelő cégeknek, akik a bérbe adott ingatlanok biztonsági, takarítási, illetve karbantartási szolgáltatását is biztosítják.
 • Zárt és védett ipari parkok üzemeltetőinek a teljes kontroll fenntartására és a nyomon követhetőség érdekében.
 • Kiemelt védelmet igénylő közszolgálati intézmények biztonsági szolgálatának megfigyeléséhez és ellenőrzéséhez.

Milyen előnyökkel jár az OSM bevezetése?

Minden infrastrukturális fejlesztés költségekkel jár, és minden fejlesztésnek van valamilyen hatása. Egy bizonyos célra fókuszálva, annak függvényében meghatározva a szükséges lépéseket és költségkeretet – a fejlesztések javítanak az adott állapotokon. A megtérülés viszont nem minden esetben fejezhető ki számokban. A meg nem történ káreseményekből adódó elméleti haszon még is csökkenti egy adott vállalkozás költségeit.

A kontroll a biztonság felett ilyen jellegű előnyöket kínál. Egy biztosítással ellentétben az Online Biztonsági Rendszer, az OSM nem a káresemény megtörténte után ad támogatást a kár enyhítéséhez, hanem a káresemény megelőzését célozza meg. A kontroll alatt és egy kézben tartott portai és biztonsági folyamatok, az online megfigyelés alatt tartott biztonsági alkalmazottak, illetve a védett területen kialakított kondíciók együttesen előzhetik meg a problémák, káresemények és ebből adódó jogi viták kialakulását. Amennyiben mégis bekövetkezik bármilyen visszaélés vagy káresemény a rendszer visszakövethetőségnek köszönhetően egyszerű bizonyítási alapot jelent.

 • Az OSM rendszerrel a porta szolgálat és a biztonsági járőrözés munkája szabályozható és az elvárt keretek között tartható.
 • A rendszer nem csak egy kézben tartott online ellenőrzést tesz lehetővé, de biztosítja a szükséges dokumentumok előállításhoz szükséges információkat.
 • Az előre beállított események teljesüléséről vagy éppen elmaradásáról értesítést küld, azáltal biztosítja a gyors beavatkozás lehetőségét.
 • A logisztikai forgalmi adatokkal, a munkaidő nyilvántartásból kinyert információkkal további gazdasági alapú feldolgozások végezhetők.
 • A különböző munkafolyamatok, események rögzítése mellett a rendszer automatikus értesítésekkel és figyelmeztetésekkel tartja fenn a munkafegyelmet.
 • A rendszer további előnye, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, sőt oktatási modul segíti a folyamatok rögzítéséhez szükséges ismeretek elsajátítását.
 • A rendszer bevezetése sem kíván egyebet, mint az ellenőrzési és regisztrációs modulokhoz szükséges beviteli és RFID eszközök, illetve azonosító kártyák beszerzését és ellenőrzési pontok telepítését. Az adatok gyűjtése, tárolása és azok elérhetősége a Guard Control Kft. által biztosított szervereken történik.

Most 5 népszerű OSM modult tud kipróbálni díjmentesen

Checkingsystem OSM Kérjen felvilágosítást
Shadow
Slider

Próbálja ki az OSM rendszert 1 hónapig ingyen!

Töltse ki az űrlapot, írja meg kéréseit! Általában 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott információk alapján. Az OSM rendszer teszteléséhez az alábbi modulokat biztosítjuk:

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az űrlapon megadott személyes információk a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően kerülnek eltárolásra és kezelésre.

Válogasson megoldásaink közül!

Checkingsystem OSM

CHECKINGSYSTEM OSM

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem - Guard Control Kft.

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Talicskafelügyelő

TALICSKAFELÜGYELŐ

Slider